Vali dondurma yedi

Zonguldak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Vali Ali Kaban’ın koltuğuna oturan 4’üncü sınıf öğrencisi Melek Kocasoy, Vali Kaban’dan kendisine ve arkadaşlarına dondurma ısmarlamasını istedi. Bir süre sonra Kocasoy’un isteği üzerine gelen dondurmaları kendisi ve arkadaşlarını yedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valiliğinin önünde düzenlenen tören düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’in Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

VALİ KOLTUĞUNDA DORDURMA YEDİ

Törenin ardından Hüseyin Girgin İlkokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Vali Ali Kaban’ın koltuğuna 4’üncü sınıf öğrencisi Melek Kocasoy oturdu.

Kocasoy, Vali Kaban’dan kendisine ve arkadaşlarına dondurma ısmarlamasını istedi. Kaban da Vali’nin kendisi olduğunu hatırlatarak talebinin Özel Kalem Müdürlüğü’nce karşılanacağını söyledi. Bir süre sonra gelen dondurmalar Kocasoy ve arkadaşlarına dağıtıldı. Vali koltuğunda dondurmasını yiyen Kocasoy, okuluna spor salonu yapılmasını da istedi. Nermin AKKAYA