Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek beraberinde Mimar Sinan İlkokulu Müdürü, öğretmen ve öğrencilerle ile birlikte Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Kaban, Öğrenciliğinde bir iş olduğunu, öğrencilerin kendi gelecekleri için ve ülkenin geleceği için gayretle mücadele etmelerini istedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, beraberinde, Mimar Sinan ilkokulu Müdürü Hüseyin Kaymaz, ve öğretmen ve 2 öğrenci ile birlikte 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının başlaması sebebiyle Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete gelen öğrenciler Vali Kaban’a çiçek takdim ettiler. Kaban, ise ziyaretine gelenlere içerindesin de çeşitli hediyelerin bulunduğu çanta hediye etti.  

VALİ KABAN: “ZAMANINDA DERS ÇALIŞMAYANLARIN HALİ ORTADA”

Ziyarette konuşan Vali Kaban öğrencilere hitaben yaptığı açıklamada, “Öğrencilik de bir iştir. Öğrencilerimizin kendi gelecekleri, ülkenin geleceği için gayret ve mücadele ile işlerine sıkı sarılmaları gerekiyor. Unutmayalım ki çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Zamanında çalışmayanların halleri bugün ortada. Bugün gayret sarf edenler ve belli fedakarlıklar yapan insanların geldiği yerler belli” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek,  ise, Vali Kaban’a eğitim ve öğretime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, bu yıl 2140 öğrencinin birinci sınıfa kayıt yaptırdığını ve genelde 105 bin öğrencinin eğitim-öğretim göreceğini söyledi. Barış DOĞAN