Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu futbol  turnuvası  şampiyonluk maçında Yayla Ortaokulu Yıldız Erkekler Takımı, Ereğli 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Ortaokulunu 5-3 yenerek Zonguldak şampiyonu oldu.

Kazandıkları şampiyonluk ile büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Yayla Ortaokulu Müdürü Erol Kaba, okul takımını kutlayarak, şunları söyledi:

“Okulumuz Yıldız Ekekler Futbol Takımı, Ereğli 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ile karşılaşmıştır. Öğrencilerimizin büyük mücadele sergiledikleri maçın normal süresi sonucu 0-0 bitmiş ve penaltı atışlarına gidilmiştir. Penaltı atışlarında okulumuz takımı 5-3’lük skorla Zonguldak şampiyonu olmuştur. Bundan iki hafta önce Küçük Erkekler Futbol Takımımızın Zonguldak Şampiyonu olmasının ardından, Yıldız Erkekler Futbol Takımımızın da Zonguldak şampiyonu olması okulumuz öğretmenleri, velileri ve öğrencilerince büyük coşkuyla karşılanmıştır. Takım antrenörü Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hakan Sağlam’ı ve futbol takımındaki öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bizlere bu sevinci yaşattıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Halkın Sesi