Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 2019-2020 Akademik Yılı kapsamında mesaj yayımladı.


Batı Karadeniz Bölgesi’nin eğitim, kültür, bilim ve sağlık alanında önemli üniversitelerinden biri olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ)’de 2019 – 2020 akademik yılı açıldı.

Yeni akademik yıl kapsamında açıklama yapan ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, “’Gelecek Burada Şekillenir’ sloganıyla, 14 Fakülte, 3 Enstitü, 5 Yüksekokul, 9 Meslek Yüksekokulu, 1 Devlet Konservatuvarı ve 32 Araştırma Merkezinden oluşan, çevre dostu yemyeşil kampüslerinde 40 bin öğrencimize, 3 bine yaklaşan akademik ve idari personeliyle evrensel düzeyde eğitim veren Üniversitemiz yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşamaktadır.

Gerek ulusal gerek uluslararası çerçevede bilimde, sporda, sanatta ve sağlıkta birçok başarı elde eden Üniversitemizin yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken ortak arzusu; ülkemizde birlik, beraberlik içerisinde, başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı geçirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 Akademik Yılı'nın öğrencilerimize, akademisyenlerimize ve tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni eder; başarılar dilerim.” dedi.