Türk Eğitim Derneği (TED) Zonguldak Koleji Yetkilileri Ereğli Eğitim Fakültesi’ni ziyaret etti.

TED Zonguldak Koleji Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Avukat Burçin Bahadır, TED Zonguldak Koleji Anaokulu ve İlköğretim Müdürü Mehtap Parlar ve TED Zonguldak Koleji Mezunlar Derneği Öğr. Gör. İ. Kerem Öztürk, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz’u ziyaret etti. Ziyarette, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Arslan ve Eğitim Bilimleri Bölümü’nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Murat İnce de hazır bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz şunları ifade etti: “Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Ereğli Eğitim Fakültesi olarak, ilimizde ve ilçemizde bulunan diğer gerek kamu gerek özel kuruluşlarla sürekli bir iletişim ve işbirliği halindeyiz. Özellikle yıllardır ülkemizin birçok il ve ilçesinde faaliyet yürüten TED’in Zonguldak Kolejinden böyle bir ziyaretin olması, öğretmen yetiştiren bir kurum olarak bizleri çok memnun etti.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TED Zonguldak Koleji Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Avukat Burçin Bahadır da, “daha nitelikli eğitim vermek için kurumumuz gece gündüz çalışıyor, üniversite ve fakülte olarak bizleri desteklemeniz, yönlendirmeniz bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir” dedi.

Karşılıklı görüşlerin ve işbirliğine dair düşüncelerin ifade edilmesiyle ziyaret sona erdi.