Zonguldak Sanayici ve İş insanları Derneği(ZONSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, gıda yardımının ardından yeni bir kampanya başlattı.

‘Zonguldak’ta Okumayan Kalmasın’ adlı burs kampanyasına herkesin desteğini bekleyen Tıskaoğlu, "Gençlerimiz okusun, geleceğimize ışık olsun. Unutmayın, yapacağınız her yardım, bir gencimizin hayallerine kavuşması için geçtiği zorlu yolda ona meşale olacaktır" ifadesini kullandı.

Video çağrısı ile başlatılan kampanyadan elde edilecek gelirle maddi imkanı el vermeyen Zonguldaklı ailelerin çocuklarına eğitim yardımında bulunulacak.

Elde edilecek gelirle ilk etapta 500 öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor. 


ZONSİAD Başkanı Tıskaoğlu, bütün hemşerilerine yaptığı çağrıda, şunları söyledi:

"ZONSİAD olarak başlatmış olduğumuz ‘Zonguldak’ta Okumayan Kalmasın’ adlı burs kampanyamıza herkesin desteğini bekliyoruz.

Gençlerimiz okusun, geleceğimize ışık olsun.

Unutmayın, yapacağınız her yardım, bir gencimizin hayallerine kavuşması için geçtiği zorlu yolda ona meşale olacaktır."

"ZONSİAD, ZONGULDAK'IN İSTANBULDAKİ EN GÜÇLÜ STK'SI..."

Tıskaoğlu'nun çağrısı sosyal medyada büyük yankı buldu. Zonguldaklı iş çevreleri de, "ZONSİAD Zonguldak'ın İstanbul'da güçlü STK'sı hatta motoru. ZONSİAD ekibini ve değerli başkanları Nejdet Beyi böyle güzel bir Projeyi planlayıp hayata geçirdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Böyle müstesna projeleri top yekun destekleyelim. Her şey güzel Zonguldak için olsun." sözleriyle çağrıya destek verdi.

ZONSİAD'ın videolu çağrısında, kampanyaya katkı vermek isteyenlerin için şu ıban numarasına para yatırabileceği vurgulandı:

TR22 0001 5001 5800 7311 1424 25 TL

Vakıfbank Sancaktepe Şubesi

(Halkın Sesi)