ZTSO BAŞKANI DEMİR, AKBAL'I ZİYARET ETTİ

"AKTARI AİLESİ ÖRNEK ALINMALI"

 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir üye ziyaretlerini sürdürüyor.            

13 Şube 300 çalışanı ile bölgenin en büyük marketler zinciri AKBAL'ı ziyaret eden Demir, Akbal'ın başarısının gurur verici olduğunu kaydetti.

 

Farklı il ve ilçelerdeki 13 şubesi ile Zonguldak’ın en büyük  marketler zinciri Akbal Gıda Ticaret Sanayi ve Limited Şirketi ile gruba bağlı şirketlerin kurucusu, kentin başarılı iş adamlarından Abdulkadir Aktarı, ZTSO heyetini ağırladı. Çaycuma Organize Sanayi Bölgesindeki şirket merkezinde gerçekleşen etkinlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Aktarı ailesinin başarı öyküsünün Zonguldak’a örnek teşkil etmesi dileğinde bulundu.

 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, ZTSO K Servisi Sorumlusu Kemal Mert ile Akbal Şirketler Grubunun kurucusu Abdulkadir Aktarı’yı Çaycuma Organize Sanayi Bölgesindeki şirket merkezinde ziyaret etti. Ziyarette Aktarı’yı bölgeye yaptığı yatırımlar, gerçekleştirdiği istihdam sebebi ile kutlayan ZTSO Başkanı Metin Demir, "Aktarı ailesi çeyrek yüzyıldan daha az bir sürede AKBAL Şirketler Grubunu başarılı bir marka haline getirmiş olması, aile adına olduğu kadar kentimiz için de gurur vericidir. Akbal ailesi tarafından da uygulanan  'Zonguldak’ta kazan, öncelikle Zonguldak’a yatırım yap' anlayışını takdir ediyoruz.” dedi.

 

Akbal Şirketler Grubunun kurucusu Abdulkadir Aktarı ise 300 kişinin istihdam edildiği şirkette bakliyat, işlenmiş et, mangal kömürü gibi ürünlerin Akbal markası ile satılmaya başlandığını, yakın zamanda da dondurmada Akbal markası ile bölge genelinde satışa çıkacaklarını belirterek, şu bilgiyi verdi: “Gıda’da en ufak bir hatanın nelere mal olacağını biliyoruz. Bu bilinçle çok hareket ediyoruz. Gıda yönetmeliği esaslarına göre hareket ediyoruz. Amacımız AKBAL markasını ülke markası haline getirmek."

Metin Demir, Muharrem Sarıkaya ve Kemal Mert’i soğuk hava depoları, yönetim, muhasebe, kırmızı ve beyaz et işleme tesisleri, unlu mamuller ve pastane üretim hangarlarını ayrı ayrı gezdiren başarılı işadamı Aktarı, ziyaretten duyduğu memnuniyetini vurguladı.

Ayrıca, ZTSO heyetine teşekkür ederek, misafirlere Akbal markaları ürünlerinden oluşan çeşitli ürünler hediye etti. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir de Abdulkadir Aktarı’ya Odanın kuruluşunun 100 yılı nedeniyle bastırılan kitap  hediye etti. (Haber Merkezi)