Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Batı Karadeniz Bölge Temsilci Kurulu Başkanı Ercan Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Velioğlu ile birlikte Devrek Baston, Müzesi, Doğa ve Kültür Parkı Tesisini ziyaret etti.

Demir, ziyarete ilişkin şunları söyledi:

"TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Batı Karadeniz Bölge Temsilci Kurulu Başkanı Ercan Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Velioğlu ile birlikte Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi’nin işletmeciliğini üstlendiği Devrek Baston, Müzesi, Doğa ve Kültür Parkı Tesisini ziyaret ettik.

Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Devrek TSO Meclis Başkanı İlkin Taşçı ile birlikte ağırladığımız, TÜRSAB yetkililerine Devrek Baston, Müzesi, Doğa ve Kültür Parkı Tesisi gezdirdik.

TÜRSAB yetkililerince; Batı Karadeniz Bölgesine düzenlenecek gezilerde bu tesisin ziyaret edilmesi katılımcılara farkındalık kazandıracağını, ilgi odağı olacağı bahsedilerek, bu yıl içerisinde TÜRSAB tarafından planlama kapsamına alınacağı belirtildi. Bölgemiz ve ilimiz adına hayırlı olmasını temenni ederim." (Haber Merkezi)