Türkiye’nin önde gelen radyatör üreticilerinden Emko, kombi pazarına adım atıyor. Üretilecek kombiler 50 lira kar ile satılacak.

Türkiye’nin önde gelen radyatör üreticilerinden olan ve onlarca ülkeye ihracat yapan Emko, kombi sektörüne adım attı. Baykan firması ile imzalanan protokolün ardından kombi pazarına giren Emko, projeyi bayilerine anlattı.

Baykan firmasının 162 yıllık bir kuruluş olduğuna dikkat çeken, Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay bayilerine yaptığı konuşmada, “2015 yılının Temmuz aylarında Allah izin verirse 5 çeşit kombiyi üretmiş olacağız. İki tip kombiyi ise normal üreteceğiz. Geriye kalanları yoğuşmalı olarak yapacağız. Yakın bir gelecekte dünya da ve Türkiye’de normal kombilere talep azalacaktır. Biz Emko Kombi olarak Türkiye’nin en ucuz fiyata hiç karsız kombisini Baykan ile üreteceğiz. Baykan tesislerinde mal ettiğimiz fiyatın üzerine 50 lira kar koyarak bu kombileri Zonguldak’ta satacağız. Çok güzel bir servis ağı kuracağız. Yüzümün akı ile sizin gibi arkadaşlar ile yolumuza devam edeceğiz. Bu yolculukta bizi tek başınıza bırakmadığınız için size teşekkür ediyoruz” dedi.

Hermetik olarak üretilecek kombi, 330x400x700 mm boyutu ile kısıtlı mekanlara kolaylıkla monte edilebilecek. Kombide donmaya karşı koruma sistemi de bulunuyor. Bee tipi kombide ise timer oda termostatı bulunuyor. Elektrik motorlu üç yollu vana sayesinde kombi hem daha emniyetli hem de daha uzun ömürlü çalışabiliyor. Sistemde yeterince su basıncı bulunmuyorsa kombi susuz çalışmasını önlemek üzere bloke oluyor. Brülor üzerindeki elektrot sayesinde sürekli alev denetimiyapan kombi, herhangi bir sebepten alev oluşmaması veya sönmesi durumunda sönerek emniyetli bir şekilde uyarı veriyor.

Eccelente model kombi ise özellikleri ile dikkat çekiyor. Hem LPG hem de doğalgaz ile çalışabilen kombi de, kireçlenmeyi önleyen sistem yer alıyor. Aşırı sıcaklık emniyeti, elektrikli 3 yollu vana, düşük gaz serfiyatı Eccelente’nin özellikleri arasında yer alıyor.

Perfetto ise model ise gün içerisinde 24 saatten fazla çalıştırılmadığında, pompayı otomatik olarak çalıştırarak blok olmasını engelliyor.