Birleşik Kamu iş Konfederasyonuna bağlı Enerji İş Sendikası Zonguldak temsilciliği açıldı.

Açılıştan önce Çatı kafede üyeleriyle Tanışma kahvaltısında bir araya gelen Enerji İş üyeleri daha sonra uzun çarşı 4. kattaki temsilcilik bürosunun açılışını yaptılar.

Temsilcilik merkezinden yapılan açıklamaya göre büronun açılışında kısa bir konuşma yapan Sendika Temsilcisi Orhan UYAR yaptığı konuşmada “Biz Birleşik Kamu İş sendikasına bağlı Enerji İş Sendikası olarak emek mücadelesini Emperyalizme karşı mücadeleden soyutlamıyoruz çünkü ülkemizin zenginlikleri de emekçilerin hakları da emperyalizmin saldırısı altındadır. Emperyalizme karşı mücadele etmenin de tek yolunun Atatürkçülük ve ulusalcılık olduğunun bilincinde olarak şunu çok iyi biliyoruz ki emperyalizmin en büyük düşmanı Kemalizm ve ulusalcılıktır. Bu anlayışla Temsilciliğimizi açtık. Tüm memur ve çalışan arkadaşlarımızı sendikamıza üye olmaya çağırıyorum.”

Enerji iş temsilcilik açılışına Genel Başkan Volkan TÜRKYILMAZ, Genel Sekreter Kemal ASKER, Mali sekreter Oğuz KAYA ve Enerji İş Hukuk danışmanı Av. Erkin ETİKE katıldılar.