BAKKA Teknik destek projesi kapsamında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen İleri Derece Bilgisayar destekli tasarım ve imalat (Cad-Cam) eğitimi sertifika töreni Zonguldak Ticaret ve Sanayi konferans salonunda yapıldı.

BAKKA’nın teknik destek programı kapsamında desteklenen ve TSO tarafından gerçekleştirilen proje 40 saat sürdü. Sertifika dağıtım törenine Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya katıldı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu güzel projeyi teknik destek kapsamında bizlere sağlayan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansımıza ve eğitimleri veren öğretmenimiz Süleyman Gezer’e şükranlarımızı sunuyoruz. Bilgisayar çağımızın tüm alanlarının vazgeçilmez unsuru haline geldi. Tasarımdan üretime kadar tüm alanlarda Bilgi teknolojilerini kullanmak kaçınılmaz. Özellikle de orta ve yüksek Teknoloji düzeyinde üretim yapmak için tüm girişimcilerimizin ve çalışanlarımızın bilgisayar konusundaki yeteneklerini geliştirmeleri kaçınılmaz zorunluluk haline geldi. Bizde bu konudaki hassasiyetimizden hareketle bu alanda hem bilgisayar destekli tasarım, hem de bilgisayar destekli üretim alanında bir eğitim gerçekleştirdik. Katılanlara teşekkür ediyoruz. Bu tip geliştirici eğitimlerimiz devam edecek” dedi. (Haber merkezi)