İki yılda bir düzenlenen, Türkiye’deki en büyük fuarlar arasında yer alan ISK-SODEX Fuarı, 4-7 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluştu. Fuarda, ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma ve güneş enerjisi sistemleri ele alınırken, Emko Isıtma Sistemleri yeni nesil kombileriyle fuarda yerini aldı.
ISK-SODEX, dünyanın her bölgesinden firma ve yatırımcılarla tanışma, iş bağlantıları kurma-geliştirme fırsatı sunarken, Emko’nun Türkiye’de üretilecek olan yerli kombisi yabancı katılımcılar tarafından ilgi odağı oldu.
Yıllık üretim kapasitesi 200 bin adet olacak olan Emko hermetik ve yoğuşmalı kombi, yeni tasarımı Erp yönetmeliğine uygun yerli laboratuvarı ile 2 yıl garantili ürünlerini piyasaya sürüyor. 56 ülkeye panel radyatör, havlupan radyatör ve kazan ihracatı yapan Emko ısıtma sistemleri yeni çıkardığı ve bu fuarda lansmanını yaptığı yeni nesil kombileri ile sektörün en iddialı firmaları arasında yer alıyor.
Zonguldak merkezli olmalarına rağmen dünyanın birçok ülkesine ihracat gerçekleştirdiklerini ifade eden Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, “Tamamı yerli üretim olan kombimiz yıllık 200 bin adet üretilecek. Biz yaptığımız işin her kademesinden gurur duyuyoruz” dedi.