Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu'na bağlı Karadeniz Perakendeciler Derneği’nin (PERDER) Genel Kurul toplantısı yapıldı. Görevini 2 dönem üst üste icra eden ve hayata geçirdiği çalışmalarla bölgede önemli başarılara imza atan mevcut Başkan Osman Kalafat tekrar Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

 

Perakende sektörünün en önemli ve en büyük çatı örgütü konumunda olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Karadeniz PERDER’in Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Karadeniz PERDER’in 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Osman Kalafat oy birliği ile bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Yeni dönemde; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Öndemir, Genel Sekreter Hikmet Apaydın, üyeler ise M. Tayfun Ataman ve Oktay Akyüzlü oldu.

 

Toplantıda oy birliği ile bir kez daha seçilmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Karadeniz PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kalafat, “10 ilde faaliyet gösteren Karadeniz PERDER olarak, bugün 28 üyemiz ve 231 satış noktamızla tüketicilerimize hizmet veriyoruz. Tüm dernek üyelerimiz ile uyum içinde ve hep daha iyisini yapmak arzusuyla görevimizi yapıyoruz. Bugün bir kez daha başkanlığa seçilmek benim için gurur ve mutluluk kaynağıdır. Karadeniz bölgesinin kalkınması ve burada başarılı ve yerel halka faydalı işler yapılmasının, ulusal ölçekte ülkemize değer kattığına inancımız tam. 2 dönemdir Karadeniz PERDER’de başkanlık görevini yürütüyorum. Yakaladığımız uyum ile önemli yollar kat ettik. Fakat bu başarı bizleri durmak yerine hep daha iyisini yapabilmek adına yüreklendirdi. Bu yeni dönemde de güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı hem müşteri hem de çalışan tarafında sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Osman Kalafat başkanlığındaki Karadeniz PERDER'in 28 üyesi bulunuyor. 231 şube ile müşteri odaklı çalışmalarını sürdüren Karadeniz PERDER, 3.765 kişiye istihdam sağlıyor.(Haber merkezi)