MÜSİAD Zonguldak Şubesi geleneksel iftarını dün Kilimli Radartepe’de gerçekleştirdi. Üyelerin yanı sıra Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç ile Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar’ın da katıldığı iftar programında birliktelik içinde Zonguldak’a daha çok hizmet edilebileceği vurgusu yapıldı.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Zonguldak Şubesi her sene geleneksel olarak üyelere özel düzenlenen iftar programı dün yoğun katılımla gerçekleşti. Kilimli Radartepe Restoranda düzenlenen iftar programına MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve üyelerin yanı sıra Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç ve Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar da katıldı.

Kilimli ve Zonguldak manzaralı Radartepe tesislerini iftar için MÜSİAD’a tahsis eden Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç’a teşekkür eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “MÜSİAD, Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da gelişiyor, güçleniyor. Bizler MÜSİAD olarak Zonguldak’a daha çok ne kadar katkı verebiliriz sürekli düşünüyoruz. Daha çok katkı vermenin yolu MÜSİAD Zonguldak çatısı altında daha çok üye yaparak güçlenmek ve proje üretmekten geçiyor. Bunu da her geçen gün biraz daha geliştirerek yapıyoruz” dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç da MÜSİAD Zonguldak Şubesinin çalışmalarını takdirle izlediğini belirterek kente verilen katkı için teşekkür etti. İftar sonrası uzun süren sohbet sırasında kent adına nelerin yapılabileceği konuşuldu.