İşadamı Burak Günay, MÜSİAD Zonguldak’a üye oldu. MÜSİAD Genel merkezi tarafından gönderilen üyelik plaketi, MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz tarafından Burak Günay'a takdim edildi.

 

Başkan Yılmaz, EMKO’yu temsilen MÜSİAD’a katılan Burak Günay’ı tebrik ederken MÜSİAD ölçülerine uyan herkese kapılarının açık olduğunu vurguladı.

EMKO Isı Firması yetkililerinden Burak Günay, MÜSİAD Zonguldak Şubesine üye oldu. Bir süre önce yaptığı müracaatına olumlu yanıt verilen Burak Günay’a MÜSİAD Genel Merkezi tarafından üyelik plaketi gönderildi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz,  işadamı Burak Günay’ı başarılarından dolayı tebrik ederken MÜİSAD üyeliğinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

MÜSİAD Zonguldak Üyeliğine her geçen gün talebin arttığını belirten Başkan Yılmaz, “MÜSİAD olarak ülkemizin ve bölgemizin gelişmesi için mücadele ediyoruz. Bu doğrultuda bize katkı verecek ve bölgesinde saygın ölçülerimize uygun herkese kapımız açık. Burak Günay da saygın ve vizyonu olan bir kardeşimiz. EMKO, Zonguldak’ta üretilip dünyayı ısıtan güçlü bir marka. İnşallah, MÜSİAD çatısı altında güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.