n11.com Türkiye’nin e-ticaret potansiyeline yatırım yapmaya devam ediyor

n11.com, Zonguldaklı iş ortaklarına ‘E-Ticaret Eğitimi’ verdi

 

E-ticaret platformu n11.com, KOBİ'lere ve işletmelere e-ticaretin avantajlarını anlatarak yerel markaları büyütecek e-ticaret eğitimlerine 2019 yılında da hız kesmeden devam ediyor. n11.com, Türkiye çapında düzenlediği iş ortaklıkları eğitimleri dizisinin bir yenisini Zonguldak’ta 61 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirdi.

 

E-ticaret platformu n11.com’un e-ticaretin önemini ve sahip olduğu açık pazar iş modelinin sunduğu fırsatları anlatmak üzere Türkiye genelinde düzenlediği e-ticaret eğitimlerine 2019 yılında da hız kesmeden devam ediyor. n11.com’un iş ortaklarına e-ticaret eğitimi ve satışlarını artırmanın yollarını anlatmak üzere gerçekleştirdiği eğitim serisi kapsamında; Türkiye'nin dört bir yanından iş ortaklarıyla bir araya geldiği organizasyonlarının bir yenisi, 61 iş ortağının katılımıyla Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.

 

Zonguldaklı KOBİ’ler n11.com’la dijitalleşecek

 

KOBİ’lere güçlü bir e-ticaret kanalı sunarken sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve tüketicinin e-ticaret eğitimini güçlendirecek çalışmalar yapan n11.com, Zonguldak’ta düzenlediği buluşmayla iş ortaklarını e-ticaretin dünyadaki ve Türkiye’deki gelişimi, e-ticaret eğitimi, platform kullanımı ve satışı artırma yolları, sipariş süreç yönetimi, mevzuatlar, reklam uygulamaları, tüketici hakları, kişisel verileri koruma kanunu, reklam kullanımı ve kargo süreçleri gibi başlıklar hakkında bilgilendirdi. Eğitimin e-fatura ve e-arşiv bölümünde, n11.com ve Digital Planet iş birliğiyle geliştirilen elektronik fatura sistemi “n11faturam.com”un KOBİ'lere sunduğu avantajlar paylaşıldı. Yılın belirli dönemlerinde Anadolu’daki iş ortaklarına destek olma hedefiyle yola çıkan n11.com, gün sonunda 61 iş ortağına eğitim verdi.