SERFED genel merkez binasında gerçekleştirilen Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği 11.Olağan Genel Kurul Toplantısı, seramik sektörünün değerli duayenleri, yönetim kurulu başkanları ve dernek bünyesinde yer alan profesyonellerin yüksek oranda katılımları ile gerçekleştirildi.

2017-2019 yılları arasında 10. Dönem SERKAP Başkanlığı görevini yürüten, Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu, geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve gelecek döneme dair temennilerini aktarırken, 11.Olağan Genel Kurul Toplantısında, Yeni Yönetim Kurulu'nun belirlenmesi hususunda oy birliği ile alınan kararla 11.Dönem SERKAP Başkanlık görevini Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı Zeki İlter Yurtbay'a devretti ve böylece Z.İlter Yurtbay, 11 dönem içerisinde seçilmiş en genç başkan olma unvanını da kazanmış oldu.

Alınan tüzük değişikliği kararı ile SERKAP yönetim kurulunun faaliyet süresi 2 yıldan, 3 yıla uzatılırken Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı Sn. Zeki İlter Yurtbay, oy birliğiyle 11.Dönem SERKAP Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek 2019-2022 yılları arasında sürdüreceği görev dönemi ile ilgili yol haritasını hazırun ile paylaştı.(Haber merkezi)