Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'nun Çaycuma OSB'ye fabrika açmasının ardından ikinci Eve Dönüş hamlesi de Daynex İnternet Teknolojileri A.Ş.'den geldi.

Konuyu 'Eve Dönüş Varan 2' sözleriyle duyuran Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Tıskaoğlu, "ZONSİAD olarak başlatmış olduğumuz, Zonguldak dışında yaşayan, farklı alanlarda bilgi, birikim ve tecrübe sahibi hemşehrilerimizin memleketimize dönerek yatırım yapmak suretiyle şehrimizin ekonomik ve sınai gelişimine katkı sağlamasını amaçlayan 'EVE DÖNÜŞ PROJESİ' tüm hızıyla devam ediyor.

Bu bağlamda üyelerimizden, İstanbul ve Niğde’de E-ticaret ve web tasarım alanlarında faaliyet gösteren Daynex İnternet Teknolojileri A.Ş. şehrimizde yatırım yapma kararı alarak resmi anlamda bir adım atıp Zonguldak Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası ve İl Sanayi Müdürlükleri ile diğer ilgili ve yetkili makamlarla görüşme sağlamıştır." ifadesini kullandı.  

Tıskaoğlu, konuya ilşkin gelişmeleri şöyle değerlendirdi:

"Memleketimize 100-150 kişilik bir istihdam olanağı sağlayacak olan bu girişim, sadece sanayi anlamında değil her alanda memleketimize yatırım yapılmasını hedefleyen projemizin bu suretle amacına ulaşmakta olduğunun göstergesidir. Web programlama, web tasarım ve web yönetim hizmetlerinde görevlendirilmek üzere Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Programlama, Grafik Tasarım, Güzel Sanatlar, İletişim gibi ilgili bölümlerinden mezun, prezantabl, gelişime açık, genç ve eğitimli bireylerin istihdam edileceği yatırımda çalışmak isteyen adayların başvuruları Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD)’nin Çaycuma’daki ofisi vasıtasıyla 0552 279 68 67 numaralı telefon üzerinden Ertan Karakök’e yapılacak, CV gönderimi ise [email protected] adresine gerçekleştirilecektir.  Zonguldak’ımız için, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için muhteşem bir gelişme olan bu güzel haberi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor, bu vesile ile memleketimizde yatırım kararı alan, diğer şahıs ve firmalar için örnek teşkil edecek bu müthiş girişimi için Daynex İnternet Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tahsin Dinçer’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." (Halkın Sesi)