Kömürspor takımı sezonun bitimine 1 hafta kala çok istediği play-off biletini sıkıntılı bir 90 dakikanın ardından Furkan’ın attığı golle play-off biletini cebine koydu.

Bu yenilgiden sonra Gölbaşı takımı Bal Ligi’ne düşerken 2 yıl süresince iki lig birden düştü.

Çok ilginç bir 90 dakika yaşadık. Ligte tutunmak için adeta çırpınan rakip önünde play-off oynamayı çok isteyen lacivert –kırmızılı ekip, kazanmak zorunda olduğu bir karşılaşmayı zorda olsa kazanarak hedefindeki ilk raundu geçti.

Yer aldığımız 3.Lig 1.Grup’ta ilginç maçlar oynadık. İnişli çıkışlı grafikler çizdik, özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda düşünmediğimiz puanları kaybettik.

Maç boyunca sağ ve sol kanattan geliştirdiği şuursuzca ataklarla saldıran rakip karşısında oynamamız gereken oyun planını bir türlü oynayamadık.

Beklemediğimiz bir anda 2. Yarının hemen başında kalemizde gördüğümüz gol büyük şaşkınlık yarattı.

Şoku çabuk atlatan ekibimiz kazanılan penaltı ile eşitliği sağlarken penaltıya neden olan Gölbaşıspor oyuncusuna maçın orta hakeminin kırmızı kart yerine sarı kart çıkarması yanlış bir karar oldu.

Yanlışlarla telafi etmeye çalışan hakem daha sonra verdiği kararlarla iki takımada sıkıntılar yaşattı.

Stresi oldukça fazla olan bir maç sonrası alınan bu anlamlı galibiyet, bir üst lige çıkma şansını yeniden gündeme taşıdı.

Play-off’ta ilk rakip Tirespor final maçlarının havası farklı olur. Şansın bizden yana olmasını temenni ediyorum.

KOZLU YENİDEN BAL LİGİ’NDE

Futbol dolu bir haftayı geride bırakırken, cumartesi günü Kemal Köksal Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kilimli Belediyespor takımını 2-0 mağlup eden Kozlu Belediyespor takımı bir yıl önce düştüğü deplasmanlı süper ligten bu galibiyet sonrası Bal Ligi’ne yeniden dönüş yaptı.

Kozlu Belediyespor’u kutlar, önümüzdeki sezon yer alacağı Bal Ligi’nde başarılar dileriz.