Temsilcimiz Kömürspor takımı, ligin ikinci yarısının ilk maçında, konuk ettiği Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı.

Kömürspor takımı sezon içerisinde, sorun yaşadığı bazı oyuncular ile yollarını ayırdı.

Ara transfer döneminde anlaşma yapılan 3 oyuncuyu renklerine katan lacivert-kırmızılı ekibimiz, lisans işlerinde yaşanan sorunlar nedeniyle bu oyuncuları maç kadrosuna alamadı.

Eksik kadrosuna rağmen şampiyonluk mücadelesi veren rakip karşısında, ezilmeden, göz dolduran bir oyun sergileyen ekibimiz, sayısızca gol pozisyonları bulurken kaleye gönderilen iki sert şutta direklere takıldı.

Ortaya koyulan güzel oyun, mücadele taraftarlardan olumlu not aldı.

Futbol çok farklı bir oyun.

Transfer dönemlerinde, büyük rakamlar harcayan takımlar, sezon sonunda şampiyon olur, ligde kalır diye bir kural maalesef olmuyor.

Sürekli gündeme taşıyorum, transfer mühendisliği, bir takımın geleceği için çok önemlidir.

Özelikle de bu sezon ara transfer döneminde isabetli transferlerle kadromuzu güçlendirdik, ikinci yarı boyunca da bu konuyu sık sık gündemimize taşıyacağımızı umuyorum.

Kent olarak imkanlarımız ortada, iyi futbol oynayıp, iyi sonuç almak için rakiplerimizden farklı mücadele etmek zorundayız.

Bir önemli konuyu da atlamak istemiyorum.

Sezon başından bu yana, kadromuzda olmalarına rağmen bir türlü ilk 11’de yer alamayan İsmail İn ile Kaptan Kaan Akgün, maç eksikleri olmasına rağmen takımlarına katkıda bulunmaları sevindirdi.

Siz değerli okurlarımızla sezon öncesine gidelim istedim.

Şanlıurfaspor takımının yeni sezon öncesi takım değeri 6.350.00 EUR., Manisa Büyükşehir Belediyespor 6.065.00 EUR., Fethiyespor 5.850.00EUR., Tuzlaspor 5.350.00 EUR., Kömürspor 2.570.00 EUR. Ve Konya Anadolu Selçukspor 2.367.00 EUR. Değerinde kadroya sahip takımlar

Değerlere baktığımızda en çok para harcayan takımlar sıralamasında ilk 3 takım arasında yer alan Fethiyespor, puan cetvelinin sondan 3’üncü sıralamasında yer alırken, Tuzlaspor takımı 18’inci hafta sonunda topladığı 40 puan ile grubun liderliğini yapıyor.

Takımların taşıdığı değerler ile sıralamaları çok farklı değil mi?

Yorumu size bırakıyorum.