7 Haziran genel seçimleri öncesinde EMEKLİYE üç siyasi partiden anlaşılır vaatler yapılmıştı. İki bayramda bir maaş tutarında ikramiye sözü vardı. AKP dışında diğer üç parti tarafından emekliye yapılan böyle bir vaat geniş yankı uyandırmıştı.

Seçimler bitti tek başına iktidar kurulmadı ancak, AKP-CHP iktidarı kapı da bulunuyor. CHP Zonguldak sözcüleri ‘Yüzde 90 tamam, Zonguldak’a bir bakan çalışması yapıyoruz.’ Beklentisi içindedirler.

CHP böyle bir sözü bana göre unutmaz, unutamaz iktidar ortağı olsa da kabul ettirmeye çalışır.

CHP genel başkanı AKP ile bir koalisyon yapacağını henüz söylemedi, ancak; Çok uluslu şirketler, onların yerli işbirlikçileri AKP-CHP iktidarı istiyorlar. Bakınız TÜSİAD, MÜSİAD, TOBB, TÜRK İŞ, HAK İŞ, hatta ve hatta DİSK dahi AKP-CHP iktidarı istiyor. SOL KADROLAR artık iktidar olmak istiyor.  Uzunca bir süredir sol kadrolar paslandılar yeteneklerini devlet kadrolarında göstermek isteyen yetişmiş kadrolar, biraz da bizim borumuz ötsün istiyor. 

Fakir fukara garip guleba, ramazan ayında aç susuz oruç tutuyor. EMEKLİ bayramda ne yapacağını düşünüyor.

CHP  -AKP iktidarında Zonguldak bakanlı istiyor dedik bu bakan kim olabilir? Şuan görünen Şerafettin TURPÇU bakanlığı çok yakın. Hayırlı uğurlu olsun. Spor bakanı olursa çok faydası olur. Belki Zonguldak kömür spor’a sahip çıkar, yılan hikâyesine dönen stadyum yapılır.

Bugün TBMM Başkan adayları bir yarışa giriyor. Seçilmeye en yakın isim Deniz BAYKAL olarak görülüyor. İlk iki tur bugün gerçekleşecek iki turda başkan seçilmesi beklenmiyor. AKP-CHP iktidarı kurulacaksa AKP Deniz BAYKAL ’a destek vereceklerdir. AKP sadece   ben ne dersem o olur düşencesine katılırsa CHP   kapıları kapatır. Bekleyim görelim.

MUHARREM AKDEMİR NE İŞ YAPAR?

Zonguldak belediye başkanı Muharrem AKDEMİR vatandaşın çektiği çileyi bir türlü göremiyor. Mahalle yollarını bırakın, şehir merkezinde çukur yollar vatandaşı çileden çıkarıyor. RAMAZAN AYINDA vatandaşa daha yakın olması gereken belediye başkanı vatandaşın çektiği çileye hiçbir zaman ortak olamıyor. Şehrin sabi olması –şehri Emin, Muharrem AKDEMİR belediye başkanı olduğunun bir türlü farkına varamadı.

ZONGULDAKSPOR SAHİPSİZ!

Zonguldak halkının tek umudu, umutsuzluğu, yaşantısı, moral kaynağı ZONGULDAKSPOR bu yıl geçen yıla oranla daha da sahipsiz kaldı. EREN ENERJİ bu yıl eğitim yardımına kaynak sağlayacakmış, sendikamız ise ileriye dönük yardım sözü vermiş. Anlayacağınız bu yıl geçen yıla arayacağız. Sadece yine bize kombine geliri kalıyor.

Zonguldak belediyesi geçen yıl gerçekten takdir edilecek yardımlar yaparak takımı ayakta tutmuştu. İş adamı Zeki ÇOLAK dereyi karşıya geçti, bu yıl bana müsaade diyor. Yönetime nakit yardımda bulunacak en azından 6 isim girmelidir.

İkinci bir isim çıkıp başkan olmak istemiyor. Şehrin sahibi Süleyman CANER midir? Böylesine bir adam geçen yıl son maçta hak etmediği bir tavır gördü. bu yıl yine çizmeleri giyiyor. tek aşkı var ZONGULDAKSPOR ikinci lige çıksın.

Sayın Valimiz Ali KABAN lütfen takıma sahip çıksın. Valimiz isterse çok önemli gelir kaynakları bulur. Kentin Valisi kentin takımına sahip çıkar hangi ilimize akarsak bakalım Valiler takıma sahip çıkıyor. Lütfen valim takıma sahip çıkın.eğitim yardımına kaynak sağlayacakmış, sendikamız ise  ileriye dönük  yardım sözü vermiş. da sahipsiz kaldı. E