Milli Selamet Partisi lideri rahmetli Necmettin Erbakan ‘Kürdistan, hayali büyük İsrail projesidir‘ diyerek Müslüman Türk dünyasını yıllar önce uyarmıştı. Beraberinde siyaset yaptığı ‘yenilikçi’ diyerek yol ayrımına geldiği talebesi Recep Tayyip Erdoğan ise göstermelik olarak İsrail ile ters düşmüş gibi algı yaratarak oğlunun gemiciklerini İsrail limanlarında demirlemişti.

Kürdistan konusu da bana göre Ak İktidar döneminde ayyuka çıktı.

Örneğin; 19 Ekim 2009’da terörist başının çağrısı ile 8’i kandil dağından 26’sı da Mahmur kampından olmak üzere 4’ü çocuk 34 kişi Habur sınır kapısına gelmiş sınır da kurulan Seyyar Mahkeme tarafından sorgulanmışlardı. 29 teröristi savcılık serbest bırakmış, 5‘ini de Silopi sulh ceza mahkemesi serbest bırakmış bu kişiler DTP otobüsleri üzerine çıkarılmışlar halk tarafından alkışlatılmışlardı.

Bu ilk sabıka olarak kayıtlara vatan satan ödülü olarak geçmişti.

İkinci büyük vatan satma ise daha bir hafta olmadı Süleyman Şah mezarının taşınmasında yaşandı. Türkiye sınırları dışında kalan tek Türk toprağı, Suriye’deki iç karışıklık bahane edilerek Türkiye sınırına 180 metredeki Eşme köyüne taşınmıştır.

Eşme köyü ise PYD-PKK hakimiyetindeki bir köy. Anlayacağınız Kürdistan içindeki bu toprakta Süleyman Şah mezarı nasıl korunacak?

Birkaç örnek daha verebilirim. Örneğin; MİT müsteşarı görüştüğü halde, Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmeler inkar edilmişti. Sonra da şeref, şerefsiz tartışması başlamıştı.

Görüşen şerefsizdir, görüşmeden görüştü diyen de şerefsizdir sözlerini hatırlıyorum. Devlet Bahçeli ile Tayyip Erdoğan arasında yaşanan gerilim sonrasında MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşmeler açıklandı.

AK Parti iktidarı ile Kürdistan hayali yaşayanlar arasındaki sözleşme gün gibi açıktır. 

Refah Partisi lideri rahmetli Necmettin Erbakan, Türkiye açısından bir tehlikenin bulunduğunu, böyle bir gelişmenin Büyük İsrail projesi olduğunu dile getirmişti.

Üniversiteyi PKK işgal etmiş, devletin 6 ilde varlığının bulunmaması bir yana Ankara, İstanbul, İzmir gibi illerimizde, PKK kontrolündeki üniversiteler de bırakın Ülkücü okumasını, Türk ise TKP’liler dahi okula alınmıyorlar.

Daha nasıl örnek vereyim? Bu tehlikeyi ben aylarca önce dile getirdim.

Fırat Çakıroğlu’nun terör örgütü tarafından katledilmesi Ak İktidar zafiyetidir.

Kahrolsun İsrail!