Futbol dolu bir hafta sonu geçirdik. Zonguldak adına, bu güzel finali kentimize taşıyan Futbol taban birliklerine gönülden teşekkürler.
Cumartesi ve Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanan U-17 Futbol Şampiyonası sonrasında Adana Seyhan Belediyespor takımını farklı bir skorla ile 4-1 mağlup eden Bursa İnegöl takımı şampiyonluk kupasını kaldırırken Sakarya Harb-iş takımını aynı skorla mağlup eden Samsun Atakum takımı 3’üncülük kupasını kazandı.
Şampiyona süresi içerisinde İstikbal vaat eden oyuncular ve onları izlemeye gelen başta Beşiktaş takımı olmak üzere başkentin temsilcisi Gençlerbirliği adına gelen teknik adamlar iki gün boyunca misafirimiz olurken, Zonguldak Kömürspor teknik ekibinin yanı sıra bazı yöneticilerde müsabakaları izlediler.
Özellikle Atakum Belediyespor forması giyen (10) numaralı Emirhan Koca, (18) numaralı Engincan Koşar, (4) numaralı İlyas Sunay’ın yanı sıra İnegölspor takımında (3) numaralı formayı giyen aynı zamanda 2002 doğumlu olan Furkan Salık ile özellikle final müsabakasında (6) numaralı forması ile mücadele eden Eren Köroğlu, final maçlarında ön plana çıkan oyuncular olarak dikkat çektiler.
Bu şampiyona sonrası bizler geleceğin profesyonel adaylarını izleme fırsatı yakalarken, profesyonel takımlarımızı yönetenler, futbolumuzda alt yapıların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlamışlardır.