Kentimizin iki güzide takımını karşı karşıya getiren, bu önemli karşılaşma sonrası, BAL Ligindeki temsilcimiz Devrek Belediyespor, oynadığı ligde tutunurken, bu lige sıçramak isteyen Gelikspor, heyecanının faturasını ödedi.

Devrek Belediyespor takımının kadrosunda yer alan Kaan Demircan ile Osman Talha’nın her iki kanattan taşıdıkları toplar, Gelikspor kalesinde tehlikeli oldu.

7 dakika içerisinde 2-0 öne geçen kırmızı-beyazlılar, ilk yarının bitime 7 dakika kala, 9 kişi kalınca kolay maçı zorlaştırdılar.

İkinci yarıya farklı anlayışla başlayan Gelikspor takımı,  kendisini bir üst lige taşıyacak golleri atamayınca, 9 kişi kalan rakibi karşısında avantajını kullanamadı.

Devrek Belediyespor takımı, izlediğimiz kadarı ile bu kadrosuyla ligde sıkıntılı günler yaşar.

Bana göre, güzel bir tesise kavuşan temsilcimiz, ilçe halkı ile bütünleşerek yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapmalı.

Gelikspor’a gelince kısa süre içerisinde büyük aşamalar yaparak, önce deplasmanlı süper amatör ligde oynayan, 2018-2019 sezonunda da şampiyon olan yerleşim alanı küçük, gönlü çok büyük olan mavi-beyazlı ekibimizi gönülden kutluyorum.

Elele  veren yönetim ve teknik kadronun sorumlusu Gökhan Konmuş bence çok başarılı bir sezon geçirdiler.

Bundan sonrası için önemli olan nedir bilir misiniz ? Beklenilen mutlu son öncesi hataların nerede yapılışıdır.

Geçmişten ders almasını bilen, heyecanını asla yitirmeyen toplumlar, geleceğin en büyük adayı olurlar.

Bu karşılaşma Gelikspor için büyük bir sınav oldu.

Derbi niteliği taşıyan bu karşılaşmanın  videosu, defalarca izlenirse gerçeklerle yüzleşmiş olunur.