Zonguldak İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, 10 Nisan Polis Günü Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Erkmen, emniyet görevlilerinin 3600 ek gösterge düzenlemesinin ( diğer meslek grupları ile birlikte) bir an önce hayata geçirilmesini istedi.

Erkmen yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve vatandaşların güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakarca görev yapan Emniyet mensuplarımızın 10 Nisan “Polis Gününü” kutluyoruz.

Her zaman suç ve suçluyla mücadele eden, güven timsali polislerimize bu vesileyle sağlık içinde aileleriyle birlikte başarı dolu nice yıllar diliyoruz. Görev başında şehit olan kahraman polislerimizi de rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Vatandaşımızın yanında olan, kanuna, hukuka saygılı her insanın güven duyduğu bir teşkilat olarak büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar bölünmez bütünlük içinde taşıyacak olan Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarını İYİ Parti ailesi olarak sevgi ve güven ile selamlıyoruz. Hükümetimizden de seçimlerde verdikleri sözü tutup, cansiparane çalışan emniyet görevlilerimizin 3600 ek gösterge düzenlemesini ( diğer meslek grupları ile birlikte) bir an önce hayata geçirip, ir nebze de olsa kendilerine maddi destek sağlamasını yerine getirmelerini bekliyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyuruyoruz.”