Bülent Ecevit Üniversitesi’nde konferans veren Canan Karatay’ı dinleyen salon görevlisi, 2 ay boyunca uyguladığı Karatay diyeti ile 14 kilo verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin daveti üzerine 10 Nisan 2014 tarihinde Zonguldak’a gelen Prof. Dr. Canan Karatay, Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu’nda öğrencilerle buluşmuş, Karatay diyetini anlatmıştı.

Konferans Salonu’nda 12 yıldır salon görevlisi olarak çalışan Aşkın İnam, 2 ay önce Karatay diyetini uygulamaya başladı. 102 kilo ile diyete başlayan İnam, 88 kiloya düştü.

Canan Karatay sayesinde 14 kilo verdiğini söyleyen İnam, şimdilerde daha sağlıklı olduğunu vurguladı. Karatay diyetinin kendisine fayda sağladığını söyleyen İnam, “Konferans salonunda sorumlu olarak çalışıyorum. Canan Karatay’ın programını son derece dikkatle izledim. İnternetten de diyet programlarına baktım. Yaklaşık 2 ayda 14 kilo verdim. Son derece sağlıklıyım. Herkese tavsiye ederim. Canan Karatay köy ürünlerinden bahsedince köyden yumurta, tavuk, sebze, bahçe ürünleri sipariş ettim. Kızartmayı kestim. Ekmeği kestim, şekeri hayatımdan çıkardım. Mutluyum, huzurluyum. Sağlıklıyım. 102 kiloydum başladığımda, şu anda 88 kiloyum. Daha da kilo vereceğime inanıyorum. Sağlıklı beslendiğiniz için sebze, ceviz fındık yiyorsunuz. Köy tereyağı, köy yumurtası, köy yoğurdu yiyorum” diye konuştu.