Zonguldak Kömürspor'un eski teknik adamı Şenol Demir'i 2 takım gündemine aldı... TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor ve Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor'un gündemine aldığı öğrenildi. 
Zonguldak Kömürspor'da şampiyonluk yaşayan ve uzun zamandır bir çok profesyonel ve amatör takımlardan teklif almasına rağmen anlaşamayan 48 yaşındaki tecrübeli Şenol Demir'e teklifler yağıyor... 
Kırmızı Lacivertli takımın teknik direktörü Cahit Terzi'nin gelecek sezon hedefi olan bir takıma gideceğim demesinin ardından gözler Demir'e çevrildi. Zonguldak Kömürspor yönetiminin önümüzdeki günlerde 48 yaşındaki tecrübeli teknik adam Şenol Demir'e teklif götürecek. Demir'inde Kömürspor'dan gelecek teklfe sıcak baktığı öğrenildi. 
Öte yandan Bölgesel Amatör Ligde bu sezonda istediği şampiyonluğu yakalayamayan Ereğli Belediyespor yeni seçilen belediye başkanı Halil Posbıyıkla tekrar hedefi şampiyonluğa yöneltti. Eflatun Beyazlı takım yeni oluşturacağı yönetimle bearaber Şenol Demir'i gündemine aldığı öğrenildi. Demir'in bu sezon 2 takımdan birini çalıştıracağı hedefleniyor. 
Emre Can Bayram