Kilimli İmam Hatip Ortaokulunun artık hizmet vermede yeterli olamadığını belirten AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, itirazlara rağmen yapımına başlanılan yeni imam hatip ortaokulunun inşaat çalışmalarını inceledi.

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İmam Hatip Ortaokulunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Kanberoğlu, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Kilimli imam hatip ortaokulu olarak hizmet veren bina artık ihtiyacı karşılamıyordu. Milli eğitim Bakanlığınca ilçemizde yeni bir imam hatip ortaokulu inşaatı yapımı yatırım programına alınmış ve geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılmıştır. Yapılan itirazlar yüzünden biraz gecikmiş olsa da sonuç olarak yer teslimi yapıldı. Yapımı tamamlandıktan sonra ilçemize yakışır bir eğitim yuvası olacaktır. İdari ve sosyal alanları hariç toplam 16 derslik olarak planlanan okulumuz inşallah 2018 haziran ayına tamamlanarak okulun gerçek sahipleri olan öğrencilerimize teslim edilecektir. Ak parti Kilimli İlçe Başkanlığı olarak bu sürecin takipçisi olacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.