Hocanın kim olacağı  konuşulurken, 3 teknik adamın ismi kulislerde geçiyor

KULİSLERDEKİ 3 ADAY

Zonguldak Kömürspor, teknik direktör Cahit Terzi'den boşalan teknik adam koltuğuna arayışlarını sürdürürken, kulislerde Ertuğrul Sağlam, Ergün Pembe ve Yılmaz Vural’ın ismi konuşuluyor.

*************

TFF 2.Ligde sezonu 42 puanla 11'inci sırada tamamlayan Zonguldak Kömürspor'da sezonun sona ermesinin ardından teknik direktör Cahit Terzi takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Teknik direktör Cahit Terzi’nin takımdan ayrılmasının ardından önceliklerinin dışarıdan bir hoca olacağını açıklayan Kırmızı Lacivertli yönetim hoca arayışlarını sürdürüyor. Zonguldak Kömürspor,  Mevcut Başkan Süleyman Caner’in tek liste ile  gireceği ve  Haziran ayında yapılacak olağan genel kurul sonrası  çalışmalarını hızlandıracak. Mali açıdan  elini güçlendirerek yeni sezon planlaması düşünülürken, kulislerde 3 teknik adamım ismi Zonguldak Kömürspor ile anılıyor. Kulislerde  Galatasaray'ın efsane isimlerinden ve en son olarak İnegölspor'u çalıştıran 47 yaşındaki Zonguldaklı teknik adam Ergün Penbe, Süper Ligde en son İstikbal Mobilya Kayserispor'u çalıştıran 51 yaşındaki Zonguldaklı teknik adam Ertuğrul Sağlam ve en son TFF 1.Lig takımı Adana Demirspor'u çalıştıran 66 yaşındaki teknik adam Yılmaz Vural'ın ismi konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon başında Kırmızı-Lacivertli yönetim tecrübeli antrenör Yılmaz Vural ve Ergün Penbe'ye teklif götürmüş şartlar oluşmadığı için transferden vazgeçilmişti. 51 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ertuğrul Sağlam sezon başından sonuna kadar fırsat buldukça memleketi Zonguldak'a gelerek Zonguldak Kömürspor’un iç saha maçlarını takip ediyordu.

Emre Can BAYRAM