4 BÖLGEYE TRANSFER YAPMAYI PLANLIYORUZ 
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürkir spor kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, 22 Aralık Pazar günü Antalya'da toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklarını söyleyerek, maddi kaynak buldukları takdirde ise sağ bek, santrafor,stoper ve kaleci  bölgelerine transfer yapılaacağını söyledi. 
''Para bulursak 4 bölgeye transfer yapacağız''
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, gerekli maddi kaynağın bulunduğu takdirde 4 noktaya transfer yapılacağını söyleyerek, ''Şuanda kasamızda sıcak paramız yok. Maddi kaynak arayışındayız. Eğer sıcak para bulursak mutlaka transfer yapmayı planlıyoruz. Bu noktalar sağ bek, santrafor,stoper ve kaleci mevkileri olacak. Bunun için çalışmalar başladık. İnşallah sıcak paranın bulunduğu takdirde bu mevkilere transferleri yaparak kamp kadrosuna dahil edeceğiz''dedi.
''Antalya'da 1 haftalık kampımız olacak''
İkinci yarıda hazırlıkları kapsamında Antalya kamp yapacaklarını ifade eden Başkan Hürfkir, ''İkinci yarı hazırlıklarını kapsamında Antalya'da kamp yapacağız. 22 Aralık Pazar günü Antalya'da toplanarak çalışmalara başlayacağız.Kimsenin şüphesi olmasın ki bizler bu takımın başarısı için uğraşıyoruz. İlk yarıda biliyorsunuz tam hazırlanamadık. Bazı arkadaşlarımız kampımıza geç katılmıştı. Şimdi o arkadaşlarımızda burada tam hazırlanma şansı bulacak. 1 haftalık bir hazırlanma dönemimiz olacak. Kampta programa göre 2 ya da 3 hazırlık maçı da yapmayı planlıyoruz. Play off'u sonuna kadar kovalayacağız ''diye konuştu. 
''Takımda oynamayan arkadaşlarla yollarımızı ayrıcağız''
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfkir, takımdan ayrılacak oyuncuların olacağını belirterek, ''Takımda oynamayan arkadaşlarla yollarımızı ayırma kararı aldık. Bu sayıyı düşereceğiz. Onlarla konuşarak kendilerinin oynayabileceği takım bulmalarını isteyeceğiz. Bu konuda ayrılıklar olacak. Bize faydası olan arkadaşlarla da yola devam edeceğiz. İnşallah ikinci yarıda daha iyi olacağız''diye konuştu.
Emre Can Bayram