6 PAS ZONGULDAK'A YENİ BİR HEYECAN KATTI

Yıllarca 3.Lig bayan futbol takımı Zonguldak Gençlik Merkezispor'u çalıştıran ve maddi sıkıntılar nedeniyle kulübü yeni sezonda çıkaramayan 41 yaşındaki futbol adamı Selim Oral futboldan kopamadığı için Eylül ayında 6 Pas Spor Kulübünü kurdu.

Zonguldak'ta kısa zamanda hemen hemen bütün okullarda taramalar yaparak 80'e yakın sporcuyu bünyesine katan Oral, kız takımının yanında erkek takımı da kurarak U-13 Liginde boy göstermeye başladı
Türk futboluna ve milli takıma sporcu kazandırmayı hedefleyen 41 yaşınadaki futbol adamı Selim Oral, kendi gibi futbolun içinde olan Varol Yılmaz'ı yanına aldı. 
6 Pas Futbol okulunun antrenmanlarını Fener sentetik sahada yapan Oral, hem kulübün başkanlığı hemde antrenörlüğü yapıyor. 
Yaz ayının gelmesiyle yeni sezon hazırlıklarının hıs kesmeden devam eden 41 yaşındaki tecrübeli antrenör Selim Oral, 1 ay içerisinde Yaz Futbol Okulunu da açarak yeni sporcuları da kazanmayı hedefliyor.

Selim Oral,''Bizler hiç bir zaman futboldan kopamayız. Çünkü biz futbol adamıyız. Yeni sezonda çok güzel projelerimiz var. Kulübümüzü kısa zaman içerisinde açmamıza rağmen 80'e yakın sporcuyu bnyemize kattık. Amacımız yeni yetenekler keşfederek Türk futboluna hizmet etmek. Güzel bir atmosfer yakaladık. Bu süreçte Varol Yılmaz hocamızda bizleri yannız bırakmadı. İnşallah onunla beraber güzel işler yapacağız. Amacımız diğer kulüpler gibi kendi yağımızda kavrularak oyuncuların bir yerlere gelmesinde fayda sağlamak'''dedi.
Emre Can Bayram