Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün birlikte düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası sonuçlandı.

20 Ekimde Tenis Deniz Spor Kulübünün tesislerinde başlayan turnuvaya 36 tenisçi katıldı. Zevkli ve çekişmeli geçen maçlar sonunda kategorilerinde finale kalan oyuncular 29 Ekim de final karşılaşmalarını yaptılar. Cumhuriyetimizin 95.yılı kutlamalarına katılan sporcu ve tenissverler daha sonra bu anlamlı tenis turnuvasını izlemek üzere Tenis Kulübü tesislerine gelerek coşku içinde turnuvayı tamamladılar.

Tek erkekler ve tek kadınlar kategorilerinde Yapılan final karşılaşmaları sonucunda sıralamalar şöyle oluştu:

Tek erkekler:  1-Murat HUT                2- Süleyman GEZER

Tek kadınlar:  1-Gülüşan ALKILIÇ        2- Cansu ORHAN

Dereceye giren sporculara madalyaları Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin ÖZÇEP, Başkan Yardımcısı Serdar AYDAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü KARADAĞ tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep,  Cumhuriyetin 95.yılı olması sebebiyle düzenledikleri bu turnuvaya emek ve katkı veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel'e, Tenis İl Temsilcisi Murat Hut'a, turnuvanın Başhakemi ve yardımcıları ile katılan sporcularla izleyenlere teşekkür ederek daha nice Cumhuriyet Bayramlarında birlikte olmak dileklerini iletti. Başkan Özçep, 95 yıllık Cumhuriyetimizin 67 yılında var olmuş ve parlak tarihi ile ülke sporuna katkılar yapmış olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün mensubu olmaktan gurur duyduklarını ve kulüplerinin bu başarı ve güzelliklerle dolu olan tarihi Cumhuriyetimizle birlikte sonsuza dek yazmaya devam edeceğine inandıklarını ifade etti.