ACİL EYLEM PLANI DEVREYE SOKTULAR
Zonguldak Kömürspor yönetimi Kulüp Başkanı Süleyman Caner yönetiminde kulüp binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni yönetim toplantıda bütçe oluşturamaması nedeniyle acil eylem planını devreye soktu. 
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yeni yönetimin dün Kulüp Başkanı Süleyman Caner yönetiminde kulüp binasında toplanarak ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kırmızı Lacivertli yönetimin bütçe oluşturmak için toplanıldığı toplantıda sonuç alınamadı. Toplantının önümüzde ki günlerde tekrar tekrar yapılması planlanıyor.Zonguldak Kömürspor yeni yönetimi dün yapılan toplantıda yapılacak olan iç ve dış transferler için acil eylem planını da devreye soktuğu öğrenildi. Kırmızı Lacivertli yeni yönetim ilk olarak Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Emniyet Müdürü Metin Turanlı gibi bir çok kurum ve kuruluşları ziyaret ederek Kömürspor'u ayakta tutabilmek için destek isteyeceği öğrenildi. Yapılacak olan destek ziyaretlerinden sonuç çıkmazsa Zonguldak Kömürspor'u zor günler bekleyecek.
Afacan'ın imzası ve iç ve dış transferler askıda
Kırmızı Lacivertli yönetimin sıcak para girdisi sağlayamadığı için yeni teknik patron Serkan Afacan'ın imzası ve iç ve dış transferlerde beklemeye alındı. Zonguldak Kömürspor yönetiminin sıcak para girdisini kulübe sağlayamazsa transferde askıda kalacak. 
Emre Can Bayram