Zonguldak’ta eski Belediye Başkanı Yüksel Aytaç’ın oğlu Makine Mühendisi Tolga Aytaç, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Atınç Kayınova ve eşi Arzu Kayınova’nun ortaklığında Ada Cafe & Bistro açılış töreni ile hizmete girdi.

Bahçelievler Mahallesi Balkaya Caddesi No: 17/B’deki Ada Cafe&Bistro’nun açılışına; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, eski Belediye Başkanları Yüksel Aytaç, Secaatin Gonca ve İsmail Eşref,  CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Zonguldak eski Belediye Başkanı Yücel Aytaç birlikte yaptı. Açılış konuşmasında Belediye Başkanı Akdemir; “Ada Cafe & Bistro’nun sahiplerini tebrik ediyorum. Sizler olmasanız bu tür mekanların açılışı bir anlam kazanmaz. Bu anlamda ben bu tür mekanların açılmasını hep önemserim. Çünkü Zonguldak’ta ekonomik koşulların aşağıya indiği ortamda bu mekanda en az 6-7 kişi istihdam edilecek. Ülkenin ve Zonguldak’ın içinde bulunduğu durumda atılımcı ruhla bu mekanı açtılar. Dilerim ki bu atılımcı ruh onlarında nezdinde inşallah daha da ileriye gider ve zincir oluşur. Bu zinciri oluştururken bizlere de görev düşüyor. Bizde bize düşen sizleri destekleme görevini yerine getireceğiz” dedi.

“FARKLI BİR KONSEPT YARATMAK İSTEDİK”

Cafe Bistro ortaklarından Tolga Aytaç, “Zonguldak’ta farklı bir konsept yaratmak istedik. İtalyan yemekleri ve İtalyan makarnaları ile başlıyoruz. Sabahları kahvaltılarımız var. Hizmet etmek için buradayız, dostlarımızı ve herkesi Cafe Bistro’ya bekliyoruz” diye konuştu.

“HİZMETİN ÖNDE OLDUĞU AYRI BİR MEKAN YARATMAK İSTEDİK”

Cafe Bistro ortaklarından Atınç Kayınova ise yaptığı konuşmada; “Açılışımıza katılan davetlilerimize teşekkür ediyoruz. Damak tadına hitap eden çok farklı tatların oluştuğu, görselliğin ve hizmetin önde olduğu ayrı bir mekan yaratmak istedik. Biz Zonguldak halkına keyifli ve özel bir mekan,  fizik şartlarıyla, eğlence ortamıyla, özel bir mekan yaratma çabası içindeydik. Bu çabanın sonunda keyifli ve farklı bir mekan yaratma şansı elde edindik. Zonguldak’ın hizmetine açtığımız bu mekanda Zonguldak insanının bu mekana sahip çıkarak bizi destekleyeceğine inanıyorum. Açılışımıza katılan davetlilerimizi görünce sevilen insan olduğumuzu görmek bize mutluluk veriyor. Hep birlikte daha keyifli, güzel ve daha büyük ve özel mekanlarla zincir kurma çabası içinde Zonguldak’a hizmet etme çabası içinde olacağız” dedi.