ADIMIZDA KÖMÜR OLAN TÜRKİYE'DE TEK TAKIMIZ
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Türkiye'de Kömür isminin olduğunu tek takım olduklarının altını çizerek 4 Aralık Dünya Madenciler gününü kutladı. Başkan Caner ayrıca Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar'ın girişimleri ile Spor Toto'dan bir yardımın yıl başına kadar kulübe geleceğini söyledi 
''Biz madenci takımıyız''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendilerinin madenci takımı olduklarını söyleyerek, ''Bugün 4 Aralık Dünya Madenciler günü. Bizde her zaman dediğimiz gibi madenci takımıyız. Adımızda Kömür olan Türkiye'de tek takımız. Öncelikle yer altında çalışan bütün madencilerin emekçilerimizin madenciler gününü kutlarız. Hakkı rahmetine kavuşan madencilere de Allahtan rahmet diliyorum. Grizo da kaybettiğimiz 5 bin maden şehidimiz var. Madenci çok önemlidir Türkiye için''diye konuştu.
''İmkanlar doğrultusunda ikinci yarıya transferler yapacağız''
İmkanlar doğrultusunda ikinci yarıda transferler yapacaklarını ifade eden Başkan Caner, ''Bir madenci ve emekçi takımı olarak zor şartlarda mücadele ediyoruz. Ligin bitmesine 2 hafta kaldı. Tarsus ve Afyon maçı kaldı. Onları en iyi şekilde tamamlayıp maddi imkanlar ölçüsünde transferler yapacağız. Onların hazırlığını yaparak ikinci yarıya daha iyi şekilde girmek istiyoruz. Bunları yapabilmek içinde birlik beraberlik içerisinde olmamız gerek. Bu takım bizim takımımız''dedi. 
''Yılbaşında Spor Toto'dan destek gelecek''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yılbaşında Spor Toto'dan bir destek geleceğini belirterek, ''Bütün Milletvekillerimzle görüşüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun yönetiminde Gençlik Spor Bakanımıza çıktık. Onun dönüşünde de Ak Parti İl Başkanımız Hamdi Uçar Spor Toto Başkanımızla görüştü. Oradan olumlu bir cevap alındı inşallah. Yılbaşı bitmeden oradan bir yardım sözü alındı. İnşallah gerçekleşir. Devamli istişare halindeyiz.'
''3 Sıkıntıyı Gençlik Spor Bakanına sunacağız'
3 sıkıntıyı Gençlik Spor Bakanına sunacaklarını ifade eden Başkan Caner, ''Bizim dosyamız belli. Kaçtane bakan gördük. Bizim sıkıntılarımızı görmeyen bakan kalmadı. Spor Toto Başkanımız daha iyi biliyor. Biz para için Spor Toto'ya çok gittik. Çok yardımcı oldular. Bizim sıkıntılarımız belli. Saha, antrenman sahası, stadyum nereye yapılacağı da belli değil. Çim sahamız yok. Tesis için yardım. Bizim 3 sorunumuz var. Bir şekilde bunları çözmemiz gerek. Bakan bey gelince bunları görüşeceğiz''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram