AFACAN'DAN EVDE KAL ÇAĞRISI 
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, korona virüs ve takımın gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan korona virüs nedeniyle memleketlerine döndüklerini söyleyerek, sağlıklarını korumak için oyuncularının evde kalmalarını istedi. Afacan ayrıca oyuncuların performanslarını korumak için uzaktan eğitim verildiğini söyledi. 
''Ülkemizle can başla korona virüsü ile uğraşıyor''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, ülkenin canla başla korona virüsü ile uğraştığını söyleyerek, ''Biliyorsunuz korona virüs nedeniyle herkes  memleketine döndü. Oyuncularımızla birlikte bizlerde döndük. Liglerin ne zaman başlayacağı belirsiz. Ülkemiz korona virüs salgını ile canla başla uğraşıyor. Bizde Bakanlığımızın evde kal çağrısına uyarak evde kalıyoruz. Futbolcularımıza buradan çağrı yapıyorum sokağa çıkmasınlar. İnşallah ülkemiz bunu da atlatacak. Bizlerde üzerimize düşen görevi yapacağız''diye konuştu. 
''Oyuncuların performansları uzaktan kontrol ediliyor''
Uzaktan oyuncuların performansları kontrol edildiğini ifade eden Afacan, ''Oyuncularımızın formlarını korumak için plan program yaptık. Kondisyoner hocamız plan program yaptı. Oyuncular bu hareketleri evde yapa bilecek şekilde. Hocamız hem yazılı hem de videolu şekilde oyuncular günlük gönderiyor. Bizlerde bu sayede oyuncularımızın formalarını koruyoruz. Biraz ayrı kalacağız ama sağlığımız daha önemli. Oyuncularımın sonuna kadar arkalarındayım''şeklinde konuştu.
''Taraftarımızla bütünleşeceğimiz günü bekliyoruz''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, taraftarla bütünleşecekleri günü beklediklerini belirterek, ''Zonguldak Kömürspor büyük bir camia. Taraftarımız ve camiamızı biraz özleyeceğiz ama şuan için en doğrusu evde kalmak. Sizleri çok özleyeceğiz. Ama önceleğimiz bu korona virüsünü biran önce yenmemiz. Korona virüsünü yendiğimizde yine taraftarımızla bütünleşerek kalan maçlarımızı oynayacağız. Ben inanıyorum ligi en iyi yerde bitireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın''ifade etti. 
Emre Can Bayram