4 OYUNCU GELİYOR DEVAMI GELECEK

Zonguldak Kömürspor'da transfer sessizliği bozuldu... Kırmızı Lacivertli takımın teknik patron Serkan Afacan, 4 oyuncu transferi için İstanbul'a gitti. 
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde iç ve transfer çalışmaları devam ediyor. Transferde sessizliğini bozan Zonguldak Kömürspor, dış transfer ilk imzayı Keçiörengücüspor'un stoper oyuncusu Hakan Çelik'i attırdı. Transferde hareketli saatler yaşayan Zonguldak Kömürspor'da peş peşe imzaların atılacağı öğrenildi.Kırmızı Lacivertli takımın teknik direktör Serkan Afacan prensip anlaşmasına vardığı ve isimleri sır gibi saklanan 4 oyuncu için İstanbul'a gitti. Afacan , İstanbul'da  oyuncuların transferi konusunda prüzleri hallederek 1. etap kampına yetiştirmeyi planlıyor. 
*******
Kamp başlıyor
Zonguldak Kömürspor 22 Temmuz Pazartesi günü 100. yıl tesislerinde 1.etap kampına başlamayı hedefliyor. Kırmızı Lacivertli takımın 100 .yıl tesislerinde yapacağı kampa yeni transferlerde katılacak. Kırmızı Lacivertli takım Bakacakkadı da yapacağı 1.etap kampının ardından 2.etap için Bolu'ya hareket edecek. Öte yandan transfer hareketliliğinin Bolu kampında da devam edeceği öğrenildi. 
Emre Can Bayram