Tarsus deplasmanında 7-1 gibi farklı skorla mağlup olarak taraftara ve camiayı hayal kırıklığı yaşatan Zonguldak Kömürspor, Pazar günü ilk yarının son maçında konuk edeceği Afjet Afyonspor maçını yenerek kendini afettirmeyi planlıyor.
*******
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Tarsus İdman Yurduspor'a 7-1 mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı.  Tarsus maçının en kazını çabuk atlatan Zonguldak Kömürspor, hafta başından beri teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Tarsus maçını hazırlıklarını dün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yaptığı antrenmanla tamamlayan Zonguldak Kömürspor maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Lacivertli takım, Afjet Afyonspor'u saha ve seyirci desteği ile yenerek taraftara ve camiayı kendini afettirmenin hesaplarını yapıyor. Bütün planlarını 3 puan üzerine kuran Kırmızı Lacivertli takım galibiyetten başka birşey düşünmüyor. Zonguldak Kömürspor 22 puanla 8'inci sırada yer alırken, Afjet Afyonspor ise 21 puanla 10'uncu sırada yer alıyor. 
4 eksik var 
Zonguldak Kömürspor'da sakatlığı devam eden Yiğit Gökoğlan,kart cezalısı Metin ve Emrecan Afjet maçında forma giyemeyecek. Öte yandan cezasını dolduran Hakan ve sakatlıkdan kurutulan Berkan forma giyecek. Tarsus maçında kasığından sakatlanan  kaleci Sinan Ören'in ise sakatlığı devam ettiği oynayıp  oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak. 
Taraftara çağırı
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan zorlu Afyon maçı öncesinde taraftara çağırıda bulundu. Afacan, herkesin Samsunspor maçında olduğu gibi Afjet maçında da Pazar günü tribünleri doldurarak takımlarına sahip çıkmasını istedi. Kırmızı Lacivertli taraftarlarında çağırıya cevapsız kalmayarak ilk yarının son maçında takımlarını yanlız bırakmaması bekleniyor.
Emre Can Bayram