Piyasayı 4 milyon lira dolandıran galerici psikolojik sorunları olduğu iddiasıyla psikiyatri servisine yattı… Aynı galericinin daha önce de piyasaya milyonlarca lira borçlanıp iflas ettiğini söyleyerek  psikiyatri servisine yattığı ortaya çıktı…

Akıllı “Deli” Milyonları Yedi!

Zonguldak Kent Merkezi’nde, Soğuksu’da faaliyet gösteren Açelya Otomotiv’in sahibi  Serdar S., piyasayı 4 milyon lira dolandırarak onlarca galericiyi iflasa sürükledi. İddiaya göre son beş ayda Zonguldak Merkez, Devrek ve Ereğli’de 10’a yakın araba galerisinden çekle otomobil alan galerici Serdar S., piyasa bedeli 4 milyon lira olan yaklaşık 60 aracı değerinin çok altında satarak nakite çevirdi. Ardından çeklerin tarihi gelince iflas ettiğini açıklayan Serdar S., intihar edeceğini söyleyerek Atatürk Devlet Hastanesi psikiyatri servinse yattı. Bununla da yetinmeyen uyanık galerici, paralarını ödemediği alacaklılar hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na “Beni tehdit ediyorlar” diyerek suç duyurusunda bulundu.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN İNANILMAZ SERVETİ

Bundan 3 yıl öncesine kadar Zonguldak merkezde faaliyet gösteren özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan Serdar S., ilk araba galerisini açtıktan kısa bir süre sonra iflasını açıkladı. Aynı yöntemle araç aldığı galerilere binlerce lira borç takan Serdar S.,dışarıdan ziyaretçilerin alınmadığı psikiyatri servisinde uzun süre yatarak alacaklılardan kurtuldu. Bir süre sonra ikinci kez kayınvalidesinin üzerine oto galeri firması açan Serdar S., dört ayrı bankadan çek koçanları aldı. Bu çeklerle vadeli araçlar alan Serdar S.,  geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu galeriyi kapatarak bir kez daha Atatürk Devlet Hastanesi psikiyatri servisine yattı. Borçlu olduğu kişilerin kendisin tehdit ettiğini iddiasıyla suç duyurusunda bulunan  Serdar S’nin güvenlik görevlisiyken 4 milyon liralık aracı nasıl satın aldığı ise merak ediliyor.