AKIN VEDA ETTİ 
Süper Ligde istikrarsız bir sezon geçiren ve son olarak olaylı İhsaniyespor karşılaşmasında bir çok futbolcusundan olan Akınspor ligden çekilme kararı aldı. 
***********
Süper Amatör Ligin köklü takımlardından Akınspor ligin bitmesine 3 hafta kala flaş bir karar aldı. Akınspor yönetimi Futbol İl Temsilciliğine mazeret bildirerek ligden çekilecek. Akınspor'un ligden çekilmesiyle birlikte takımlar Akınspor maçından 3-0 hükmen galip edilecek.Öte yandan son olarak ligde İhsaniyespor arasında oynadığı olaylı karşılaşmadan bir çok futbolcusundan olan ve İl Disiplin Kuruluna tepki gösteren Akınspor yönetimi aldığı kararın bunun etkisi de olduğu öğrenildi. Ligde Akınspor 10 puanla son sırada yer alıyor. Akınspor gelecek sezon 1.Amatör Küme'de mücadele edecek. 
**********
2 takım daha düşecek
Akınspor'un ligden çekilmesiyle birlikte 2 takım daha bir alt lige düşecek. Şuanda  İhsaniyespor ve Muslu Belediyespor küme düşme hattında yer alıyor. Muslu Belediyespor'un 14 puanla 11'inci sırada yer alırken, Kozlu İhsaniyespor ise 15 puanla 10'uncu sırada bulunuyor. Bunların yanı sıra 20 puanla 9 sırada Çates Işıkspor ve 22 puanla Çaycumaspor ise 8'inci sırada takip ediyor. 
Emre Can Bayram