AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, son zamanlarda yaptığı videolarla gündem belirleyen suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilgili açıklamalarda bulundu. 

Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan açıklamalarına tepki gösteren Türkmen, “Yargıya hesap  vercekler” dedi.
 
AKP iktidarının büküne kadar bir çok kumpastan geçtiğine dikkat çeken Türkmen, “Her defasında bunu cumhurbaşkanımızın dirayetinde hükümetimiz milletimiz el el bunları bozuyor bundan sonrada bozmaya devam edecektir. Hiç kimse merak etmesin 3-4 tane çapulcu ben çok ayıp ederek söylenen en azından şuanki konumuna göre bir vatandaşımız olan bir mafya bozuntusunun bu şekilde ifade etmesi çirkin sözler söylemesini hiç yakıştıramadık. Fırsat bilenler tabi onların aslında zinciri başkalarının elinde ve öyle sürükleniyorlar. Onun bedelini adalet önünde yakın zamanda belli zamanlarda vereceklerdir. Onların ağa babaları da çok şeyler söylüyorlardı ama adalet önüne çıktığı zaman vaziyetlerini o zaman gördük. Hepimiz nasıl Türk milletine devletine yardım ederiz diye yalvarışlarını da gördük. Onlarda bu hesapları verecekler. Adalet önünde diyorum. İftiralar olabilir. Milletimiz bazen sosyal medyada tıklamaların çok olduğunu söylüyor. İnsanlarımız meraklıdır onları değerli bulduğundan değildir. Onun için bakanımıza karşı, hükümetimize karşı, milletimize karşı yapılan çirkin iftiraları reddediyoruz. Gerekli cevap da en yakın zamanda inşallah yakalandıkları zaman adalet önünde verecekler diyorum. Milletimiz bu tip olayların içeresinde veya bu tip olaylara hiç kulak vermezler. Biz milletin içerisindeyiz. Bir yana bakıyorsunuz nefesini kestiğimiz PKK’dır. Başka devletlerin ve onlara yardım eden yardakçılarını uçaklar maket uçaklarla saldırmaya başlıyorlar. Dolayısıyla bunların biz çok daha büyüklerini gördük. Ülke üzerinde oynanan oyunları... Bunları cumhurbaşkanımızın dirayetiyle yendik"