Zonguldak’ın Kozlu ilçesinin 6 bin 930 nüfuslu Güney Mahallesi Muhtarlığı için adaylar ortaya çıkıyor.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü’nden emekli madenci Hamza Gemicioğlu da, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Güney Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Hamza Gemicioğlu, özgeçmişiyle ilgili yaptığı açıklamada, “1962 yılında Kozlu Güney Mahallesi’nde doğdum. TTK’dan emekli oldum. Nihat Oğuz Bor İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı, Güney Mahallesi Muhtar Azalığı ve Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi’nde yöneticilik görevlerinde bulundum. 22 yıldır İncivez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu’nda görev alıyorum ve halen bu görevi sürdürüyorum. Evli, 4 çocuk ve 3 torun sahibiyim” dedi.
Hizmet için aday olduğunu vurgulayan Gemicioğlu, “31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde muhtarlık ve hizmet yarışında mahallemizi en iyi şekilde temsil edeceğime ve kalkındıracağıma inanıyorum. 6 bin 930 nüfusuyla Kozlu’nun en büyük üçüncü mahallesi olan Güney Mahallesi’nin ciddi sorunları var. Bazı cadde ve sokaklarımız hiç hizmet görmüyor. Bu sorunların çözümü için 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde değerli Güney Mahallesi sakinlerinin desteklerini bekliyorum” dedi.