AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNİ 
Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin bozuk olmasından dolayı Devrek İlçesine giden Zonguldak Kömürspor orada da umduğunu bulamadı.
*************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin bozuk olmasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu yetkileleri maçların Devrek İlçe Stadyumunda oynanmasına karar vermişti. 
Hafta sonu Sarıyer'i Devrek İlçe Stadyumunda konuk eden Zonguldak Kömürspor orda da umduğunu bulamadı. Zonguldak Kömürspor'lu futbolcular bir çok pozisyonda sahanın gazabını uğradı. Öte yandan sahanın belirli yerlerindeki kelleşmeler ve kale önlerindeki açıklar gözlerden kaçmadı.
Zonguldak Kömürspor, Sarıyer ile 0-0 berabere kalırken, iç sahada kalan Konya, Pendikspor ve Tarsus  maçlar için umut vermedi. Kırmızı Lacivertli oyuncular maç sonunda ise Devrek'de oynadıkları için hiç mutlu bir görüntü vermedi.  Zonguldak Kömürspor Yönetiminin saha için nasıl bir yol çizeceği ise merak konusu oldu. 
Emre Can Bayram