ALANYA'DA YAYLA RÜZGARI 
Alanya'da yapılan Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol turnuvasında Yayla Ortaokulu Hentbol takımı turnuvayı nağ mağlup şekilde tamamlayarak şampiyon oldu. 
Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 24-28 Haziran tarihleri arasında Alanya'da bul yıl 25'incisi gerçekleştirilen Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol turnuvası şenlik havası altında yoğun katılımla geçekleşti. Zonguldak'tan hentbol antrenörü Kıvanç Çeküç yönetiminde Yayla İlköğretim Okulun'dan oluşan hentbol takımı katıldı.Yayla İlköğretim Okulu Hentbol takımı, ilkgün Alanya Belediye'yi 10-4, Ankara Tosit 11-1, Muğla Hentbol takımını ise 11-6 mağlup ederek finale yükseldi.  Yayla Hentbol takımı finalde ise Ankara Ted Koleji ile karşı karşıya geldi. Yayla Hentbol takımı finalde Ankara Ted Kolejini 14-9 mağlup ederek şampiyon oldu. Zonguldaklı sporcular almış oldukları bu büyük başarının ardından ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı.
Hentbol antrenörü Kıvanç Çeküç, ''Alanya'da güzel bir turnuvayı geride bırakıyoruz. Sporcularımın hepsini kutkuyorum. Güzel maçlar çıkardık. Turnuva da oynadığımız 4 müsabakayı da kazanarak şampiyon olduk. İnşallah daha iyi olacağız. Hedefimiz ilimizi hentbol branşında daha ileriye taşımak. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz''dedi.
Emre Can Bayram