Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Başkanı Zeki Tosun da bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, "Tam 1 yıl önce siz beni ziyaret etmiştiniz. Aynı zamanda polis haftası bu hafta. İnşallah yükümü almış olursunuz. Bu şehirde belediyemizin güçlü kudretli ve çalışkan bir vaziyete erişmiş olması bizi mutlu eder. Her kim olursa olsun çalışan, benim gibi dertlenen bir insan olması, bir kardeşimiz olmasını tercih ederiz. İnsanımıza hizmet noktasında biz yine üzerimize düşen ne varsa emniyet teşkilatı olarak her zaman hazırız. Yani hizmet noktasında zaten 18 saat mesai yapıyoruz. Ve burada bulunduğumuz süre içerisinde her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim. Sayın valimin emirleri doğrultusunda bu şehir için ne gerekiyorsa onu da yapmaya hazırız. Zonguldak için yorulmaktan yorulmayız” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Alan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben de sayın müdürüme çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda tüm emniyet teşkilatımızın da haftasını kutluyorum. Normalde bizim gitmemiz gerekiyordu sayın müdürümüze; ama kendisi gelmek istedi ve biz de inşallah bu hafta içerisinde sayın müdürümüzü makamında ziyaret ederek polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü tekrar beraber kutlayacağız. Geçtiğimiz yıl Kızılay Kan Merkezi müdürü olarak sayın müdürümüzü ziyaret etmiştik. Bu sene ise sağ olsun sayın müdürüm bizlere hayırlı olsun ziyaretinde geldi. Sayın müdürüm Zonguldak için bugüne kadar tüm personeli ile beraber elinden gelenin çok daha fazlasını yapmıştır ve bu zamandan sonra da inşallah artık daha güçlü bir şekilde Zonguldak'ımız için tüm dinamikleri harekete geçireceğiz. Vatandaşımızın yüzünü güldürmek için verdiğimiz sözleri yerine getirmek için aldığımız oyları helal ettirmek için müdürümün de dediği gibi yorulmadan çalışacağız. Ben tekrar bugüne kadar vermiş olduğu katkılar için ve bizleri ziyareti için ve sözleri için müdürüme canı gönülden teşekkür ediyorum ve polis teşkilatımızın personelini canı yürekten kutluyorum”