Alışveriş yaptı, 57 bin liralık araba sahibi oldu

Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi’nin ziyaretçileri için hazırlamış olduğu araba kampanyası çekilişi sonuçlandı. Yapılan çekiliş sonucunda 26 yaşındaki Serdal Torlakoğlu, 57 bin liralık 0 kilometre aracın sahibi oldu. 

1 Aralık 2015 - 15 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşen kampanya için 67 Burda AVM içindeki mağazalardan yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerin fiş ve faturalarını danışma bankosuna onaylatan ziyaretçiler çekilişe katılmaya hak kazandı.

Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi’nin giriş katında Zonguldak 2. noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile Fiat 500 X kampanyasına 99 bin 934 adet kupon verilen kampanyada 0 kilometre aracın asil talihlisi 26 yaşındaki Serdal Torlakoğlu olurken, yedek talihlisi ise Mustafa Özkara olarak belirlendi.

AVM yönetimi tarafından alışveriş merkezine davet edilen asil talihli Serdal Torlakoğlu, ilk başta arkadaşları tarafından arandığını ve şaka yapıldığını zannettiğini ifade etti. Torlakoğlu, “Çok mutluyum ihtiyacım vardı. Çok heyecanlıyım. İlk defa böyle bir şey çıkıyor. AVM yönetimine ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Şanslı talihliye 0 kilometre aracın anahtarı Esas 67 Burda Genel Müdürü Kubilay Cem Kabacan tarafından teslim edildi. Araba kampanyası çekiliş sonuçları talihli listesi 4 Mart tarihinde ulusal bir gazetede yayınlanacak. Barış DOĞAN