ALT TARAFTAKİ TAKIMLARA KARŞI MOTİVASYON KAYBI YAŞIYORUZ
Zonguldak Kömürspor tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, hafta sonu kendi sahalarında 1-0 mağlup oldukları Gümüşhanespor maçı değindi.
Zonguldak Kömürspor kaptanı Sinan Ören, Gümüşhanespor karşısında pozisyon üretmediklerini söyleyerek, bu sezon alt taraftaki takımlara karşı motivasyon kaybı yaşadıklarını ifade etti. 
''Gümüşhanespor karşısında pozisyon üretmedik''
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli kalecisi Sinan Ören, Gümüşhanespor karşısında pozisyon üretemediklerini söyleyerek, ''Evet düşüşteyiz. Buraya bu oyuncu grubu getirdi. Düşüşüde bu oyuncu grubu yapıyor. Önümüze bakmak lazım. Benim için üzüntü verici bir maç oldu. Muhtemelen bir kaç akşam uyuyamam. Böyle futbol olduğunu düşünmüyorum. Rakip takım oyuncuları yerde yatarak zamanı çaldılar. Ama futbolun adaleti yok. Bizde de hata var. Pozisyon üretemedik. Dediğimiz gibi konuşacaz bu sorunları çözeceğiz. Çıkarabildiğimiz kadar puanlar çıkaracağızş Kazansaydık ilk 5'in içerisindeydik. Ama şuanda orta sıraların takımı olduk. Önümüze bakmak zorundayız. Hep beraber ders çıkaracağız''dedi. 
''Pendikspor maçını kazanmak zorundayız''
Pendikspor maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Ören, ''Pendikde iyi bir takım. Nedendir anlamadım. Bu sezon alt taraftaki takımlara karşı motivasyon kaybı yaşıyoruz. Pendikde bize yakın bir takım olduğunu düşünüyorum. Oradan mutlak artık 3 puan çıkarmamız gerek''diye konuştu.
Emre Can Bayram