ALT YAPI İÇİN ANLAMLI PROJE 
Zonguldak Kömürspor altyapı antrenörü Muhammet Şafak, altyapının modern bir tesise kavuşması için kolları sıvadı. Kırmızı Lacivertli takımın altyapı antrenörü Şafak, Üzülmez Erdoğan Demir Tesisin yenilenerek modern bir tesis haline gelmesi için Kömürspor yararına gece düzenleyecek. 
**********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un altyapı çalışmaları antrenör Muhammet Şafak yönetiminde devam ediyor. Zonguldak Kömürspor'un altyapı antrenörü Muhammet Şafak, Kömürspor altyapısına tahsis edilen Üzülmez Erdoğan Demir tesislerinin yeniden faaliyete geçirilmesi için kolları sıvımaya hazırlanıyor.
Kırmızı Lacivertli takımın altyapı antrenörü Şafak, Üzülmez Erdoğan Demir Tesislerinin yenilenmesi ve altyapının rahat bir şekilde çalışmalarını yapabilmesi için gece düzenleyecek. Geceden elde edilen gelirle Üzülmez Erdoğan Demir Tesisinin yemek hanesi, toplantı salonu, yatakhanesi ve saha ile ilgili sıkıntılar giderilerek modern bir tesis haline getirilecek. Öte yandan gece için belirli noktalarda cüzzi miktarda bilet satılarak gecede ise açık arttırma ile Kömürspor forması satılması planlanıyor.
''Geceden elde edilen gelirle tesisi modern bir hale çevireceğiz''
Zonguldak Kömürspor altyapı antrenörü Muhammet Şafak, ''Altyapı tesisinin yenilenmesi ve çocuklarımızın rahat bir şekilde çalışmaları için gece düzenlemeyi planlıyoruz. Geceden elde edilen gelirle tesisi modern bir hale çevirmeyi planlıyoruz. Öncelikle bunun içinde bilet satacağız. Bu konuda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu çocuklar Zonguldak Kömürspor'un geleceği. Geceye de onur konuğu olarak Zonguldak protokolü ve Zonguldak Kömürspor A takımını davet edeceğiz. Ardından da açık arttırma ile Kömürspor forması satacağız. İnşallah bu şekilde çocuklarımız modern bir tesise kavuşacak''dedi.
Emre Can Bayram