ALTI PAS YEŞİL SAHALARA ÇIKIYOR 
Korona virüs nedeniyle geçtiğimiz aylarda kapılarına kapatan altyapı kulübü Altı pas, normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte antrenmanlarına kaldığı yerden devam edecek. 
**************
Zonguldak' ta kısa bir süre önce kurulan ve kurulduğu günden buyana kadar herkesin beğenisini kazanan altı pas futbol okulu kapılarını yeniden açmanın heyecanını yaşıyor. Korona virüs nedeniyle uzun zamandır futbola hasret kalan altı pas futbol okulu ülkenin normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte ay sonunda yeniden yeşil sahalara çıkacak. 
Antrenörler Selim Oral, Köksal Kasım, Mehmet Bozkurt ve Alper Acar yönetiminde Fener sentetik sahada 5-13 yaşındaki miniklere futbolun temel eğitimlerini vererek, turnuvalarda boy gösterecek. 
Öte yandan turnuvalarda ve eğitimlerde yetenekli olan oyuncular altı pas futbol ailesine katılarak liglerde oynama fırsatı verecek. Türk futboluna ve milli takıma oyuncu kazandırmayı hedefleyen altı pas futbol ailesi kısa bir zaman içerisinde meyvelerini almayı planlıyor. 
''Amacımız Türk futboluna oyuncu kazandırmak''
Altı pas futbol kulübü kurucularından Selim Oral, ''Korona virüs nedeniyle kapattığımız futbol okulumuzu ay sonunda açacağız. Ülkemiz zor günlerden geçti. Ama hep beraber bu sorunu aştık. Artık normalleşme sürecine girdik. İnşallah bizlerde ay sonunda antrenmanlarımıza başlayacağız. Sosyal mesafeye dikkat edeceğiz. Maskemizi takacağız. Çocuklarımıza en iyi eğitimi vermek içib çok çalışacağız. Amacımız Türk futboluna oyuncu kazandırmak''dedi.
Emre Can Bayram