ALTYAPI EVDE KALIRSA ÖDÜLÜN SAHİBİ OLACAK 
Zonguldak Kömürspor Yöneti Kurulu Üyesi Muhammet Cüntay, altyapı oyuncularının aileleri birlikte , 'Evde Kal' videosu çekip kendilerine gönderdiği takdirde ilerleyen dönemlerde İstanbul'da otelde konaklama ve akşam yemeği hediyesi vereceğini açıkladı. 
*************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cüntay anlamlı bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Daha önce maddi sıkıntı yaşayan Zonguldak Kömürspor A takımı için sosyal medya da kampanya başlatarak 10 bin TL toplayan ve Kömürspor'a katkı veren Cüntay, bu kez de altyapı için harekete geçti.
Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cüntay,altyapı oyuncularının aileleri birlikte Bakanlığın evde kal çağrılarına uyduğu takdirde ilerleyen dönemlerde İstanbul'da otelde konaklama ve akşam yemeği hediyesi vereceğini açıkladı. 
*******
Ödül kura ile belirlenecek
İşadamı Cüntay, kendilerine gönderilen videolar sonrasında sosyal medya üzerinden canlı yayın yapılarak oyuncuların gözü önünde kura çekileceğini açıkladı. Kurada çıkan kişi ise ailesiyle birlikte ödülün sahibi olacak. Öte yandan kura çekimini ise altyapı antrenörü Muhammet Şafak ve işadamı Muhammet Cüntay yapacak. 
*****
'Amaç oyuncuları ve ailelerini korona virüsden korumak'
Muhammet Cüntay, ''Ülkemiz koroa virüs nedeniyle zor günler geçiriyor. Bakanlığımız herkese evde kal çağrısında bulunuyor. Bizlerde Bakanlığımızın evde kal çağrısın uyarak kendimizi evimizde izole ediyoruz. Altyapı oyuncularımızın ve ailelerini korumak ve sağlıklarının iyi olduğunu bilmek için böyle bir kampanya başlattık. Proje kapsamında oyuncular aileleri birlikte evde kal videosu çekip gönderecekler. Kampa sonunda ise biz canlı yayında kura çekerek ödülün sahibini seçeceğiz. İyi olan kazansın. Sağlımız için evde kalalım''dedi.